محمدرضا فرهادی پور محمدرضا فرهادی پور پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها چرا کشورها شکست می خورند: سرچشمه های قدرت، فقر و غنای کشورها دارون عجم اوغلو 4.2 20 در ستایش زمان تلف شده آلن لایتمن 3.7 10 دالان باریک دارون عجم اوغلو 4.2 4 غیرمعمولی ها: داستان موفقیت مالکولم گلدول 4.0 5 پیش رفتن با جمع: تجربه اقتصاد توده ای در آمریکای لاتین آلبرت هیرشمن 2.8 0 عدالت: کار درست برای انجام دادن چیست مایکل جی. ساندل 5.0 1 اقتصاد حکم می راند: صحت و سقم این علم ملال آور دنی رودریک 5.0 0 اقتصاد چگونه کار می کند راجر فارمر 2.0 0 خروج، اعتراض، دولت آلبرت او. هیرشمن 5.0 0 فرهنگ به مثابه توسعه دیوید رز 4.0 0 نزاع هزار ساله ما بر سر فناوری و بهروزی سایمون جانسون 5.0 1 سرمایه در قرن بیست و یکم توماس پیکتی 5.0 0