فاطمه ربیعی تاریخ عضویت:آذر 1403 فاطمه ربیعی دنبال کردن @fatemerabiei 30 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(20 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت19امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 20 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها فاطمه ربیعی 1404/2/30 قتل در قطار سریع السیر شرق آگاتا کریستی 4.4 59 با خواندن این کتاب فهمیدم ژانر جنایی برایم خیلی جذاب است. یکی دو روزه تمامش کردم 0 0 فاطمه ربیعی 1404/2/30 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.8 31 خواندن روایتهای کتاب برایم سخت بود. سوگ چیزی نیست که آدم دلش بخواهد در آن عمیق شود. آخرين روایت را بیشتر از همه دوست داشتم. زبان روان و داستانی داشت. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب فاطمه ربیعی 1404/3/5 چهل سالگی ناهید طباطبایی 3.2 12 صفحۀ 26 آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر میکند. فکر میکند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن میرسد میبیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشمهایش چین افتاده، پاهایش ضعف میرود و دیگر نمیتواند پلهها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطرههاست که روی دوش آدم سنگینی میکند. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.