خب دوباره منم فاطمه اینبار کتابی جدید همراه خودم اوردم که اسمش (سیمرغ پدر بزرگ من بود هست ) این کتاب اثر فاطمه سرمشقی است که لیاقت کسب بالاترین جوایز رو دارد . (به 3 تا دلیل )
چرا این کتاب شایسته تقدیر است؟
شاید نواوری در روایت اولین دلیل اونه نویسنده هوشمندی بی نظیر، داستان کهن "منطق الطیر " را با دغدغه هایه محیط زیستی امروز پیوند میزند .
این باز افرینی خلاقانه ،هم به غنای فرهنگی می افزاید و هم پلی میان نسل ها میسازد .
پیام قدرت مند و غیر شعاری:"سیمرغ پدر بزرگ من بود "پیام حیاتی حفظ محیط زیست را بدون هیچ گونه شعارزدگی و با زبانی داستانی و جذاب به مخاطب نوجوان منتقل میکند . ناپدید شدن پرندگان ، تلنگری تاثیر گذار برای بیداری است .
جذابیت و تعلیق دلیل دومشه:داستان با شخصیت های دوست داشتنی سارک و پرستو ، پراز رمز و راز و ماجراجویی است که خواننده را تا پایان با عطش دنبال کردن همراه میسازد .
کتاب " سیمرغ پدر بزرگ من بود " نه تنها یک کتاب خواندنی ، بلکه یک اثر ضروری برای نسل امروز است که تخیل ، اگاهی و حس مسئولیت پذیری رادر دل ان ها بیدار میکند . این کتاب ، خود "سیمرغی " است که پروازش، نور امید بر اینده محیط زیست میتاباند .
و این جمله تاثیر گذار و پر مفهومش که گفت :("برد و باخت مهم نیست مهم اینه که خوب بازی کنی")
این جمله رو هم از طرف من و هم پدربزرگ به یاد داشته باشید : ))