dorsa dorsa دنبال کردن @dorsa_book عضویتشهریور 1404 14 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(60 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 60 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 17 کتاب یادداشتها dorsa 1404/7/9 - 23:48 ریلا در اینگل ساید جلد 8 لوسی مود مونتگمری 4.7 74 بالاخره این مجموعه رو تموم کردم🙂 همه جلداش خیلی قشنگ بودن؛ ولی جلد ۳ خیلی حرصمو در آورد😅 قبل از اینکه این جلد ۸ بخونم فک میکردم ازش خوشم نمیاد اما الان خیلی دوستش دارم✨🎀 پیشنهاد حتما بخونین🎀 4 8 dorsa 1404/6/15 - 13:39 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 369 نمیدونم من این کتاب تموم کردم یا اون من تموم کرد🥲 الان قابلیت ساعت ها گریه کردنو برای این کتاب دارم😭😭 جزو قشنگ ترین کتابایی بود که خوندم و رفت توی قلبم:) دلم میخواد بارها و بارها بخونمش نمیدونم چجوری توصیفش کنم. پیشنهاد میکنم حتما بخونیش🎀🥲 1 5 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.