rose rose دنبال کردن @callmerose عضویتدی 1402 0 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(18 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 18 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب rose 1402/11/14 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 173 صفحۀ 247 اشکالش اینجاست که وقتی درگیر آینده ای، زندگی درست از کنارت میگذره؛و خیلی چیزای کوچیک زندگی رو از دست میدی. چیزایی که فکر میکردی هیچ اهمیتی ندارن. اما دارن. مهمن. لحظه هایی که باعث میشن همه تلخی هارو فراموش کنی. این درست مثل نوشتن میمونه... قرار نیست بنویسی که به آخرش برسی و تمومش کنی. قراره بنویسی چون از نوشتن لذت میبری؛ مینویسی و دلت نمیخواد تموم بشه. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.