آوا رحمتی آوا رحمتی دنبال کردن @avarahmati 3 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(21 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 21 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 5 کتاب یادداشتها آوا رحمتی 1403/6/5 ملکه پوشالی هالی بلک 4.6 47 و بلاخره یه مجموعه ای که هم باهاش زندگی کردم هم عاشق شدم هم حس قدرت بم دست داد..... هرچی از قشنگیه این مجموعه بگم کم گفتم 0 1 آوا رحمتی 1403/3/8 تاج دوقلوها کاترین وبر 4.0 84 عالی بود🥲 0 2 آوا رحمتی 1402/12/21 پادشاه پلید جلد 2 هالی بلک 4.5 35 ولی من دیگه نمیدونم باید به کی اعتماد کنم بعضی جاها از ذوق زیاد کتاب رو میبستم و ذوق میکردم و بعضی جاها از غافلگیری واقعاااااااااااا این جلد از جلد اول خیلییی بهتر بودددد 0 2 آوا رحمتی 1402/9/2 خوب های بد بد های خوب:دنیای بدون شاهزاده جلد 2 سومان چینانی 4.2 24 فقط میتونم بگم خیلی گشنگ بود 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.