عسل صبوری تاریخ عضویت:دی 1402 عسل صبوری دنبال کردن @asalsb 17 دنبال شده 19 دنبال کننده کتابدوست(33 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 33 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب عسل صبوری 1403/10/18 بلقیس و عاشقانه های دیگر نزار قبانی 3.8 2 صفحۀ 106 بانوی من! عشق تو به شهرهای اندوهم برد جایی که پیشتر نرفته بودم. و نمیدانستم که اشک همان انسان است و انسان بیاندوه تنها خاطره ای است از انسان! 0 1 عسل صبوری 1403/7/11 در باب حکمت زندگی آرتور شوپنهاور 4.4 2 صفحۀ 39 دو دشمن سعادت انسان یکی رنج و دیگری بیحوصلگی است. میتوان گفت که به هر اندازه موفق شویم که از یکی از این دو دور شویم، به دیگری نزدیکتر میشویم... نیاز و محرومیت، رنج را از بیرون ایجاد میکند، در مقابل امنیت و رفاه، بیحوصلگی را. 0 5 عسل صبوری 1403/5/18 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 149 صفحۀ 144 موری گفت:《میچ، بخشی از مشکلات این است که همه یکجورهایی عجله دارند. مردم معنای زندگیشان را درنیافتهاند بنابراین دائماً بهدنبال آن میدوند. آنها به ماشین بعدی، به خانهی بعدی و کار بعدی فکر میکنند.بعد متوجه میشوند که این چیزها هم خالی و بیمعنی است و باز هم میدوند و میدوند.》 0 1 عسل صبوری 1403/5/17 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 149 صفحۀ 144 خیلی از مردم با مشکلاتی کمتر از این، آنقدر خودبین و خودمحور میشوند که اگر بیشتر از سی ثانیه با آنها صحبت کنی حواسشان به سمت دیگری پرت میشود. 0 7 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.