خآنومِعآرفه؛ خآنومِعآرفه؛ دنبال کردن @arefe1389 عضویتمرداد 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(5 کتاب)0امتیاز دنبال کردن از سخن لبریز و از گفتار خاموشیم ما🌚✨️ 4یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 5 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها خآنومِعآرفه؛ 1404/5/11 بخش دی فریدا مک فادن 4.6 7 اگه به ژانر جنایی و معمایی علاقه مندین حتما پیشنهاد میشه بخونین یکی از خفن تریناست✨️ 0 0 خآنومِعآرفه؛ 1404/5/6 انتهای سادگی جلد 1 م. بهارلویی 4.0 1 کتاب قشنگی بود اما خب چون رمان اول نویسنده بود بعضی جاها ایراد داشت ولی در کل دوستش داشتم:) 0 0 خآنومِعآرفه؛ 1404/5/6 الهه شب سهیلا بامیان 5.0 1 زیبا بود دوستش داشتم:) 0 0 خآنومِعآرفه؛ 1404/5/6 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 329 دوستش داشتم:)) و آخرش خیلی غمگین تموم شد و خب این از عنوان کتاب هم مشخصه🥲 این کتاب یه تلنگری واسه آدماست که قدر لحظه لحظه زندگیشونو بدونن:) چون زندگی خیلی کوتاهه و وقتی پیک مرگ بیاد سراغت دیگه فرصتی واسه باهم بودن، شاد بودن و زندگی کردن نیست🫠 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب خآنومِعآرفه؛ 1404/5/11 من عاشق امید شدم لان کالی 4.0 8 صفحۀ 6 عشق زندگیام میخواهد بمیرد. 0 7 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.