امیر شکاری امیر شکاری دنبال کردن @amirshekari 14 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(23 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت19امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 23 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 47 کتاب یادداشتها امیر شکاری 1403/2/9 دشمن شدید: جریان شناسی انحراف در تاریخ با محوریت یهود جلد 1 مهدی طائب 4.6 8 سلام فقط میتونم بگم واقعا برای اون دسته ازدوستانی که دغدغه قدس و دارن عالیه قدسی که پیامبر اسلام فرمان فتحشو ازسمت خداوند داشت واقعا عالیه یک تحقیق فوقالعاده یاعلی 0 0 امیر شکاری 1402/6/26 اسرار آل محمد (ص) سلیم بن قیس هلالی 4.6 5 باید بخونی تاارزشو بدونی 0 1 امیر شکاری 1402/6/26 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 421 جاش تو مدارس به عنوان کتاب درسی خالیه 0 0 امیر شکاری 1402/6/26 مردان مریخی زنان ونوسی جان گری 3.7 26 به نظرمن هر زن ومردی یک جلدازاین کتابو باید توخونش داشته باشه 0 5 امیر شکاری 1402/4/6 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 117 سلام من این کتاب رو خوندم ازاون کتابایی که توهر خونه باید باشه خانم معصومه آباد نویسندشه ومن یکی از آرزوهام اینه که ایشونو زیارت کنم عالیه چقدر باهاش گریه کردم موقع خوندن باید تنها باشی 1 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.