آیدا آیدا دنبال کردن @aidah 9 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(20 کتاب)19امتیاز دنبال کردن3یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 20 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها آیدا 1404/1/25 سوءقصدهایی به زندگی آن زن مارتین کریمپ 3.7 1 کل گذشته در چهره ی زن پیداست. شبیه تاریخ نوشته شده. تاریخ خانواده ش. تاریخ خود سرزمین، این سرزمینی که خانواده ش نسل ها در اون زندگی کرده اند. 0 1 آیدا 1403/12/8 به زبان مادری گریه می کنیم فابیو مورابیتو 3.8 12 لذت زیادی از خوندن این کتاب بردم، اما از بین تمام جستار ها، در حاشیه ی جاده ، یک جور دیگه ای در قلبم جا داره. 0 4 آیدا 1403/10/30 زنان تروا اوریپید 4.1 6 هربار که میخونمش باز هم چیزهای جدیدی برام داره، و هر بار دوباره میفهمم که چرا اوریپید هنوز انقدر مهمه، حتی برای ما، یا شاید مخصوصا برای ما. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.