زهرا

@Zed_mim_noon

3 دنبال شده

2 دنبال کننده

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

ولی کتاب آن مرد با باران می آید خیلی خوب بود.
لولیتادخیل عشقمستوری

هرگز نخواهم خواند!

4 کتاب

به نظرم بهخوان باید یه قفسه هم اضافه کنه با همین عنوان. مگه چندتا کتاب می‌تونیم تو عمرمون بخونیم که این وسط بعضیاش بی‌فایده باشه؟ این لیست رو به مرور تکمیل می‌کنم. قطعا شماره ۱ این لیست لولیتاست. اسم ناباکوف رو زیاد می‌شنیدم. بنابراین رفتم سراغ معروف‌ترین اثرش. ۴،۳ صفحه خوندم. طبیعیه که یه نفر رمانی اروتیک که راویش یک مرد پدوفیل با مشکلات جنسیه رو نخونه، هرچقدر هم که تکنیک‌های رواییِ اون قوی باشه... شماره دو هم فعلا باشه دخیل عشق. یک رمان مذهبیِ عجیب در مورد یک خانم پرستار آسایشگاه جانبازان که عاشق یکی از جانبازها شده. چون شوهرِ جانباز دوست داره! کتاب توی طیف همون کتاب‌های شهداییه که خودتون می‌دونید و نیاز به توضیح نداره... بعضی وقت‌ها گول نویسنده و آثار قبلیش رو نباید خورد. احتمالا اگر این کتاب رو بخونید شک می‌کنید که آیا نویسنده این کتاب و کتاب نامیرا یکیه یا دو نفرن؟ داستان کلیشه. شخصیت‌ها کلیشه و تیپِ خالی. دوبار تلاش کردم برای خوندنش، هر دوبار ناموفق... ۴۰صفحه از کتاب را خواندم. به شدت بدون کشش. تقریبا با ایده کلیشه‌ایِ خانواده محافظه‌کار و پسر شجاع در دوران تظاهرات قبل از انقلاب. نخونده می‌تونم بگم برادر شخصیت اول شهید میشه!