Tahmine Tahmine دنبال کردن @Tahminext 12 دنبال شده 25 دنبال کننده کتابدوست(2 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 2 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها Tahmine 1401/7/29 فراسوی نیک و بد فریدریش ویلهلم نیچه 4.7 2 نیچه در قسمتی دیگر از کتاب،میگوید: "کتاب هایی که برای همه ی عالم نوشته میشوند،همیشه بوی گند میدهند:بوی مردم کوچک به ان ها چسبیده است.هرجا که مردم میخورند و می آشامند،حتی آنجا که پرستش میکنند،این بو بویایی را آزار میدهد.هرکه بخواهد در هوای پاک دم زندبه کلیسا پا نمیگذارد." 0 10 Tahmine 1401/7/26 چرخ زمان کارلوس کاستاندا 0.0 1 آدم معمولی یا فاتح است و یا مغلوب، بسته به این امر یا ستمگر و یا ستمکش می شود. «دون خوان ماتیوس» 0 5 Tahmine 1401/7/26 تعلیمات دون خوان کارلوس کاستاندا 5.0 2 فقط یکبار بر می گزینیم، بر می گزینیم که سالکی مبارز شویم یا آدمی عادی بمانیم. گزینش دومی وجود ندارد، حداقل نه در این کره خاکی. مبارزه درست همین جا در روی این کره خاکی است. ما انسان هستیم. کسی نمی داند چه چیزی در انتظار ماست یا چه نوع قدرتی ممکن است داشته باشیم؟ «دون خوان ماتیوس» 0 2 Tahmine 1401/7/26 آرمانشهر واقع بینها و راه رسیدن به آن روتخر برخمان 3.9 5 "هنگامی که افراد و جوامع رفته رفته پیرتر میشوند، به وضع موجود عادت میکنند،وضعی که در آن ازادی میتواند به زندان تبدیل شود" 0 8 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.