فاضل رشیدی تاریخ عضویت:آذر 1403 فاضل رشیدی دنبال کردن @SrFazel 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 5 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب فاضل رشیدی 1403/9/25 زوال بشری اوسامو دازایی 4.0 47 صفحۀ 145 روحیهی اعتماد معصومانه، موجب گناه شد. 0 1 فاضل رشیدی 1403/9/23 زوال بشری اوسامو دازایی 4.0 47 صفحۀ 86 بزدلها حتی از خوشبختی هم میترسند. 0 2 فاضل رشیدی 1403/9/23 زوال بشری اوسامو دازایی 4.0 47 صفحۀ 71 برایم فاحشه مانند سَفیه یا دیوانهای بود که نه انسان بود و نه موجودی به نام زن، فقط میتوانستم با آرامش تمام با او به خوابی عمیق فرو روم. آنها همه غمگین بودند و خالی از هر نوع شهوت. احساس صمیمیت و نزدیکیِ «همانند بودن» با آنها را خوب به خاطر دارم و نیز لطف بیپایانی که نثارم میکردند؛ لطفی نه از روی سودجویی و نه از سر اجبار، لطفی که ممکن بود دیگر هرگز پیش نیاید و [در چنین روابطی] کاملاً طبیعی بود. گاه پیش میآمد که شبی بر گرد سر این فاحشههای بیگانه از خویش، هالهٔ مریم مقدس را ببینم. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.