Setayesh Khaleghi Setayesh Khaleghi دنبال کردن @Seayeshkhaleghi عضویتبهمن 1403 1 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت8امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Setayesh Khaleghi 1404/3/17 دیوید کاپرفیلد چارلز دیکنز 4.1 29 صفحۀ 387 «پرسید: "شما که با خانم مردستون خیلی خوب نیستید، نه؟ عزیزم." (کلمه آخر را به سگ گفت، اما کاش به من میگفت.)» 0 3 Setayesh Khaleghi 1404/3/16 دیوید کاپرفیلد چارلز دیکنز 4.1 29 صفحۀ 485 اگر مارماهی هستید مثل مارماهی رفتار کنید. اما اگر آدم هستید، اختیار دست و پایتان را داشته باشید. 0 23 Setayesh Khaleghi 1403/11/12 فارنهایت 451 ری بردبری 3.8 44 صفحۀ 147 مگه آدم چند دفعه میتونه بره زیر آب و هنوز زنده باشه. 0 4 Setayesh Khaleghi 1403/11/11 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 528 صفحۀ 74 عشقش به من چیزی نبود جز شادی اش در نزدیکی دیدار با دیگری. 0 9 Setayesh Khaleghi 1403/11/11 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 528 صفحۀ 82 ببینید، چرا ما همه با هم مثل برادر نیستیم؟ چرا حتی بهترین آدم ها همیشه چیزی را پنهان میکنند؟ چرا حرف چیز هایی که در دل دارند باهم نمیزنند؟ جایی که میدانند که حرف هایشان با باد هوا هدر نمیرود چرا چیز هایی که بر دل دارند بر زبان نمیآورند؟ چرا ظاهر همه طوری است که انگاری تلخ اندیش تر از از آنند که به راستی هستند، طوری که انگاری میترسند اگر آنچه در دل دارند به صراحت بگویند احساسات خود را لگدمال کرده باشند؟... 0 2 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.