SHARLOOTT CHERRY تاریخ عضویت:تیر 1404 SHARLOOTT CHERRY دنبال کردن @SHARLOOTT 2 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(19 کتاب)0امتیاز دنبال کردن گمشده میان دنیاهایی فراوان میان صفحات کتاب... 4یادداشت7امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 19 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها SHARLOOTT CHERRY 1404/4/10 قلعه متحرک هاول دایانا وین جونز 4.1 32 کتابی بود پر از تخیل، پر از درس و پر از تجربه. جالبترین قسمت به نظرم وقتی بود که سوفی به پیرزن تبدیل شد و چطور دیدی که نسبت به زندگی داشت عوض شد. با اینکه چند ماه از زمانی که تمومش کردم میگذره اما هنوز به یاد دارم که وقتی سوفی پیر، یه مرد حدودا چهل ساله رو دید بهش گفت:'جوون' در حالی که اگه پیرزن نمیشد، فکر میکرد چقدر پیره. این کتاب نگاه شما رو به زندگی عوض میکنه. متوجه میشید برخی چیزها که در افکار شما هست، حقیقت محض نیست و تصوری که از بعضی چیزها دارید با چیزی که اونها در واقعیت هستن، خیلی فرق داره... 0 2 SHARLOOTT CHERRY 1404/4/10 خشم (خاطرات خون آشام 3) لیزا جین اسمیت 5.0 1 آخرش دردناک بود💔 0 0 SHARLOOTT CHERRY 1404/4/10 خاطرات خون آشام ال جي اسميت 3.7 7 خیلییییی قشنگه ولی فیلمش خیلی با کتاب فرق داره 0 0 SHARLOOTT CHERRY 1404/4/10 تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 141 کتاب فوقالعادهای هست و خیلی خیلی قشنگه. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها SHARLOOTT CHERRY 1404/4/10 'جناییهای خلاقانه و معمایی' 5 کتاب ۵ کتاب جنایی_معمایی که از نظر من آثاری ارزشمند و فاخر هستن. تخیلی که نویسندگان برای نوشتن این کتابها صرف کردند و وقت و حوصلهای که برای به اتمام رسوندن کتاب گذاشتن رو من به شخصه ستایش میکنم. 0 0 بریدههای کتاب SHARLOOTT CHERRY 1404/4/10 خشم (خاطرات خون آشام 3) لیزا جین اسمیت 5.0 1 صفحۀ 168 0 0 SHARLOOTT CHERRY 1404/4/10 تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 141 صفحۀ 405 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.