parmis parmis دنبال کردن @Pamii 26 دنبال شده 29 دنبال کننده کتابدوست(64 کتاب)137امتیاز دنبال کردن38یادداشت53امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 64 کتاب در حال خواندن 9 کتاب خواهم خواند 54 کتاب یادداشتها نمایش همه parmis 1403/5/29 راهنمای مردن با گیاهان دارویی عطیه عطارزاده 3.4 131 کتاب عجیبیه به شخصه دوسش نداشتم اصلا حالم رو بد میکرد پس نصفه نیمه رهاش کردم، چون خب، کتابی نیازه ادمه که حال ادم رو خوب کنه نه که بدتر. 0 3 parmis 1403/5/28 نووه چنتو (افسانه 1900) الساندرو باریکو 4.2 28 خیلی کتاب جالبی بود. از اونا که میشه تو نشست تمومش کرد اگر داستان یکم روان تر پیش میرفت میتونست جذابیت بیشتری داشته باشه ولی همینطوریش هم ارزش خوندن رو داشت. داستان جالب و اتفاقات جالب. 0 2 parmis 1403/5/26 آنی شرلی در اینگلساید جلد 6 لوسی مود مونتگمری 4.5 33 کتاب 280صحفهست** واقعا دوست دارم اروم آروم بخونم تا دیرتر به جلد اخر برسم.. به قدری که زیباست ماجراهایی که خلق شده، فضایی که خلق شده همه و همه خیلی زیبا و دلنشین هستن ادم از انقدر خلاقیت نويسنده متعجب میمونه.. تاابد یکی از بهتذین ها خواهد موند 0 5 parmis 1403/4/20 مادام بواری گوستاو فلوبر 3.8 54 نه اخه.. خب که چی بشه؟ اینهمه وقت واقعا بدرد نمیخورد 💀 وا. واقعا واکنش صادقانهم همینه. وا. از اون مرد به این مرد اخرشم دوتاشونم مردن خب که چی وا واقعا وا واقعا بنظرم ارزش خوندن رو نداشت.. هرچند هروقت که میخوندم میتونستم دوساعت تمام وقت بذارم ولی فقط میخواستم ببینم اخر این قضیهی درهمبرهم چی میشه. خوشم نیومد اصلا معلوم نبود میخواست چی بشه. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 parmis 1403/4/6 دختری که رهایش کردی جوجو مویز 3.5 65 برخلاف همه که دوسش داشتن بازم نصفه ولش کردم.. چون واقعا هرچقدر سعی کزدم نمیتونستم بخونم و ارتباط برقرار کنم.. حدود 300 صفحه خونده شد ولی خب.. 0 2 parmis 1403/4/6 آدری هپبورن: یک روح زیبا: زندگی مادرم شون هپبرون فررا 4.2 3 کتاب زندگیِ زیبای آدری هپبورن، بازیگر و خیر یونیسف رو تعریف میکنه. این زندگی زیبارو پسرش، شون هپبورن فرر بیان کرده.. کتاب به قدری زیبا بود که نتونستم اجازه بدم خوندنش به روز دوم برسه. بعد از خوندن این کتاب، متوجه شدم هنوزهم انسان های خوب، انسان هایی که انسان هستند وجود داره، یا حداقل چندین سال قبل وجود داشته. باعث شد علاقم بهش بیشترو بیشتر بشه تماشا کردن فیلم هاش برام لذت بخشتر شده چون متوجه شدم چه انسان انسانیت دوست و مهربونی بوده.. بخاطر تجربیات خودش تو کودکی ، عاشق بچه ها و بچه های اسیب دیده بوده و دراین راه چه کارها که نکرد.. امیدوارم من و همهی ما بتونیم این کار شریف رو ادامه بدیم.. "وقتی بچههای ما چاقتر میشوند، درحالیکه بچههای اونا دارن از گرسنگی میمیرن" البته بیعدالتی دنیارو خیلی نشون داد این کتاب. اسیب جنگ های تموم نشدنی چقدر سختن رو نشون داد و خدای من.. اخرهای کتاب من مثل ابربهاری داشتم گریه میکردم ولی همین هم به دلم نشست.. من به شخصه خیلی لذت بردم.. امیدوارم بتونیم آدری رو به ارزوهای نصفه موندش برسونیم چون اینطوری بچه های جهان، بچه هایی که دارن از کمبود ویتامین کور، از کمبود غذا سوءتغذیه، از کثیف بودن ابهاشون میمیرن رو به ارزوهاشون میرسونیم. 2 17 parmis 1403/4/5 بادام وون پیونگ سون 3.9 241 بسیار زیبا، دردناک و به یادموندنی واقعا ارزش معروف شدن رو داشته.. 0 1 parmis 1403/4/5 شکسپیر و شرکا جرمی مرسر 3.7 26 خیلی زیبا نوشته شده بود.. اتفاق هه و حوادث هایی که توی اون کتابخونهی کوچیک افتاده، ستودنیه.. یه محفل برای رشد نويسنده ها و شاعران.. خیلی قشنگ بود امیدوارم بتونم یروزی از این کتابخونه دیدن کنم 0 0 parmis 1403/4/1 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 28 واقعا به معنای واقعی این کتاب مسبر زندگیمو تغییر داد. جوریکه واقعا زندگی کردن هست رو یاد میده اینکه چطور از نشخوار های فکری دوری کنیم رو یاد میده. و با دین بودایی کم و بیش ادم رو اشنا میکنه و این برای من جالب بود روایت ها و داستان ها، دستور ها و گفته هاشون خود نويسنده. تمرین های بسیار عالی برای ذهن آگاهی با چیزهایی اشنا شدم که تابحال اشنا نشده بودم باهاشون و خیلی بذت برم توی یک روز خوندمش انقدری که عالی بود و البته که بابد بارها و بارها مطالعه بشه، چون یکبار خوندنش کافی نیست و امکان این رو نمیده کاملا متوجه منظور و مقصود نويسنده بشی. گفته ها شفاف بود ولی برای درک بهتر، باید چندین بار خوندنش میتونم این کتاب رو همیشه و در هرحالت کنارم داشته باشم تا به چیزهای مفیدی که گفته رجوع کنم تا یادم نره کارهایی که باید انجام بدم. باید تک به تک جگله های این کتاب رو با طلا نوشت یا هرچیزی که گفته رو باید بزاری جلوی چشمت تا مبادا از یاد ادم بره این شیوه های زندگی کردن رو ولی با تکرار اینها ملکهی ذهن میشن و من امیدوارم بتونم همهی اینارو انجام بدم چون واقعا کمک میکنه که بتونیم زندگی کنیم واقعا عالی بود. هرکسی یکبار خوندن این کتاب رو نیاز داره تو زندگیش. 7 25 parmis 1403/4/1 قصری در مه ایمی افرون 2.1 6 چرت ترین کتابی که خوندم. ولی خب برای سرگرمی میشه خوندش. ولی واقعا چرت ترین کتابی که میشه خوند. خدایا. حالا جالبم بودا ولی خب چرت محض 🙏🏻 0 0 parmis 1403/3/31 آنی شرلی در خانه رویاها جلد 5 لوسی مود مونتگمری 4.6 31 قشنگترین جلد این مجموعه:) توصیفاتی که از جزیره شده بود، فانوس ها، داستان ها، شخصیت های جدید و قشنگ و دلچسبی که وارد داستان شده بودند، همشون به خودی خود عالی بودند این کتاب همیشه تو ذهنم جاودان میمونه خاطره هایی که داشتم کاش میشد ستاره های بیشتری داد.🩵🌠 0 7 parmis 1403/2/26 یک روز انتظار ارنست همینگوی 3.1 19 نباید بدون اطلاع داشتن از چیزی، برای خودمون ببریم و بدوزیم. 0 3 parmis 1403/1/16 قصه های مشهور جهان 3 آنی اوبرباخ 5.0 1 کتابایی که بچگیت رو ساختن، مطمئنا 5 ستاره دارن=) 0 1 parmis 1403/1/16 آنی شرلی در ویندی پاپلرز جلد 4 لوسی مود مونتگمری 4.4 47 واقعا از زیباییش هرچقدر بگم کم گفتم. این کتاب دقیقا خوده فردای الیزابت کوچولو بود. خدای من. همهی صفحات رو با لبخند باز میکردم و حین خوندنش زمان میایستاد. خدایا خیلی قشنگ بود. ارزو میکنم کاش یه شخصیت داخل این مجموعه بودم، یا حداقل دوستی مثل آنی داشتم.. نمیشه اما قدرت تخیل به کمک ادم میاد👺💪 واقعا این حجم از زیبایی رو نمیتونم تحمل کنم. تو سره لوسی چه میگذشته! اونم اون زمان.. واقعا شاهکار خلق کرده. به قدری دلنشین هست که نمیتونم توصیفش کنم.. جلد بعدی رو فقط داشتم نگاه میکردم ولی به خودم امدم دیدم کمی ازش رو خوندم، به قدری که برام دلنشینه. خدایا من چقدر عاشقشم. آروم آورم دارم میخونم تا دیرتر تموم بشه. دراین حد! کاش ستارههای بینهایت وجود داشت چون این کتاب برای من بینهایت ستاره از 5 تا بود. چطور یه شاهکار که از قضا شاهکاره فردا هم هست رو توی ۵ تا ستاره بگنجونم؟ خدایا عاشقشم. عالی بی نظیر پرفکتتت همه چییی تموممم. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★... 4 9 parmis 1403/1/11 ایستاده استوار در بیست و چهار سالگی ژانگ ییشینگ 4.3 9 این کتاب، برای من، یه انگیزهی دوباره بود و هست. باعث شد من بفهمم نباید جا بزنم، یاد بگیرم اگرچه دیگران بگن نمیتونی، ولی تو با تلاش کردن، میتونی. فهمیدم تلاش هیچقوت بیجواب نمیمونه. هرچقدر هم بگن نمیتونی، با تلاش هات باید روزنهای از امید رو ببینی. و با شناختی که از ایشون دارم، موفقيتشون رو هم دیدم. مقایسه لی با 9 سال پیش که این کتاب رو نوشت، واقعا ستودنه، اون 9 سال پیش انقدر تلاش کرده بود، و با موفقیت های الانش نشون داده بیشتر هم تلاش کرده. تلاش کرده که الان رسیده اینجا و مطمئنم قراره بیشتر هم تلاش کنه. من یادگرفتم همیشه باید تلاش کرد، حتی اگه ناامید شد به اون هدفی که داری باید فکرکنی و دوباره قدم هات رو بکوبی تو دل زمین و بگی من اینجام! چیزی نمیتونه من رو ناامید کنه! کتاب، برای من ١٠ از ۵ بود، دراین حد. و علاقم به آسیای شرق و ایشون، توی امیتاز دادن تاثیر زیادی داشت. یک تجربهی به یاد موندنی♡ 0 6 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها parmis حس و حال پاییزیِ پاریس 6 کتاب کتاب هایی که باعث میشن توی اعماق پاریس و فرانسه غرق بشی، جوریکه انگار متولد اونجایی. 0 5 بریدههای کتاب parmis 1403/1/3 تمام خشم من صبا طاهر 4.4 5 صفحۀ 185 0 8 parmis 1402/8/21 یادداشتهای زیرزمینی با چهارده تفسیر فیودور داستایفسکی 4.0 55 صفحۀ 98 ماجرا از این قرار است که میگویم:در خاطرات هرکسی، چیزهایی است که به هیچکس نمیگوید، فقط برای دوستانش بازگو میکند، مسائلی هم هست که حتی به دوستان هم نمیشود گفت و آدم فقط برای خودش میتواند بازگو کند؛ عین راز است. اما سرانجام چیزهایی هم هست که انسان حتی میترسد برای خودش هم آشکار کند. 0 21 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.