تاریخ عضویت:

خواهی بخوان و خواه نخوان،ما نوشته‌ایم

mohamadmoein.ph?igsh=MWQ2cGE1bnl2NXBoMg==

1404/4/21

به نام پروردگار جهانیان
بنده به اثر آقای هدایت نه به خاطر مفاهیم و اعلام نظراتش بلکه به علت قلم قوی و قدرتمند ایشون به کتابشون ۵ میدهم
نمیخواهم یادداشت خود را طولانی کنم،مستقیم به نقد میپردازم.
●در ابتدا از کتاب بگیم:
کتاب نثر روانی دارد،تک تک واژگان بسیار اثرگذار هستند،مفاهیم به راحتی بیان شده اند.
●دوم تحلیل کتاب هدایت:
ما در کتاب بوف کور با اختلالات روانی مانند:اختلال شخصیتی یا بی هویتی،افسردگی شدید،پارانوئید،ocd و میل به خودکشی رو برو هستیم و به همین خاطر در کتاب جملات جوری هستند که انگار این حرف ها حرف های دل ماست و ما رو به اعماق وجودمون میبره و باعث میشه به خودمون فکر کنیم
هدایت و کتاب هاش شبیه به بخشی از وجود ماست که به آن ظلم شده
انگار تمام درد هایمان و ظلم هایی که به ما شده در یکجا جمع شده اند و حال داریم تک تک آنها را میخوانیم؛
به همین خاطر باورپذیری و اثرگذاری هدایت در کتاب هاش بالا هستند.
●سوم نظر خودم بعد از خواندن کتاب:
کتاب بسیار غیر واقع گرایانه است
بخواهم طولانی تر نظر بدهم،در واقع کتاب در یک دنیای کاملا منفی و بد زندگی را به سر میبرد و میگوید "زندگی چیزی جز اینها نیست"
پ.ن:کتاب های هدایت برای خواندن و برداشت مبانی بسیار بسیار غلط است اما برای افرادی که میخواهند نویسندگی در آن سبک رو انجام بدهند برای دیدن روشها و دیدن تکنیک های نویسندگی هدایت این کتاب بی شک مناسب و فوق العاده است

*نکته:خواندن این کتاب به علت اثرگذاری مخرب در جامعه و سوابق سیاه خود بر افراد دیگر ماننده ایجاد اختلالاتی مانند:بی هویتی،افسردگی،میل به خودکشی و پارانوئید؛توصیه نمیشود.*

1403/7/26

ن والقلم
بشنو از نی چون حکایت میکند
از جدایی ها شکایت میکند
مثنوی معنوی کتابی شیرین و پند آموز است که درس های اخلاق جلال‌الدین محمد بلخی ملقب به مولوی یا مولانا در آن نوشته شده.
مولوی داستان هایی پند آموز و تفسیر حدیث ائمه اطهار و ...
در این کتاب  به صورت شعر می‌گوید.
داستان کوتاهی از دیدار جلال الدین محمد و فریدالدین عطار را می‌نویسم برای آشنایی با مولانا:
جلال‌الدین محمد در کودکی  همراه پدرش به دیدار عطار می‌روند.
در دیدار جلال‌الدین محمد و عطار نیشابوری
عطار  وقتی با جلال الدین صحبت کرد در  مولوی  چیز هایی دید
شیخ نیشابور به پدر جلال‌الدین محمد از توانایی ها و استعداد هایی که فرزندش داشت گفت
عطار به پدرش نوید این را داد که به زودی این کودک آتش در دل سوختگان عالم خواهد زد و شور و غوغایی در بین رهروان طریقت به وجود خواهد آورد.
بعد از گذشت چند سال صحبت های عطار در رابطه با مولانا به حقیقت پیوست.
مولانا در وصف عطار شعر زیبایی را سرود:
هفت شهر عشق را عطار گشت    /    ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

مثنوی معنوی را حتما به خوبی بخوانید.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها