مهسا تاریخ عضویت:تیر 1404 مهسا دنبال کردن @Mahsazafr 2 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(23 کتاب)0امتیاز دنبال کردن دلباخته کتاب 3یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 23 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها مهسا 4 روز پیش بیشعوری خاویر کرمنت 2.9 11 خیلی هامون با این کتاب فهمیدیم دچار بیماری بیشعوری هستیم! 1 0 مهسا 4 روز پیش گیلاس آبی 2 میلاد تهرانی 0.0 1 چون تو نمیبینیش، دلیل نمیشه وجود نداشته باشه. بیشتر چیزای خارقالعادهٔ دنیا نامرئیان. اعتماد کردن به چیزای نامرئی تو رو قویتر و شجاعتر میکنه. زیبا ترین بخش کتاب. 1 1 مهسا 4 روز پیش به امید دل بستم لان کالی 4.2 122 ما بیمار بودیم، اما نه فقط از نظر جسمی. ما از امید بیمار بودیم. از اینکه هر بار دل میبستیم، دلمان شکسته میشد. اما باز هم دل میبستیم، چون آدمیزاد است و امید، تنها چیزیست که از ما نگرفتهاند. جوری که حرف دل خیلی ها رو زد...... 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.