مهدیسا شعبانی مهدیسا شعبانی دنبال کردن @MAHDISASHABANI 10 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(69 کتاب)0امتیاز دنبال کردن 𝄞🎸🎻🎤🎼 1یادداشت11امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 69 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها مهدیسا شعبانی 1403/5/28 خانواده آقای چرخشی طاهره ایبد 3.7 11 کتاب بسیار مسخره ای بود،چون هیچ معنی و مفهومی برای گفتن نداشت و بنظر من اصلا کتاب جالبی نیست.و جلب توجه نمیکند. 0 4 باشگاههاچالشهالیستها مهدیسا شعبانی لیست کتاب های ترسناک 6 کتاب لیستی از کتاب هایی که دوست دارم بخوانمش 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.