Leo Leo دنبال کردن @Leo90 19 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(28 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت11امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 28 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 63 کتاب یادداشتها Leo 1403/9/8 زمان اشتباه، مکان اشتباه جیلیان مک آلیستر 4.0 37 واقعاا خفن بودد یه چیز فرا خفنننن)))) 0 7 Leo 1403/9/8 دوقلوی گمشده سوفی کلورلی 4.5 23 جزو اولین کتابایی بود که خوندم و از اون به بعد دنبال همچین داستانی بودم انقدر واسم جذاب بود فک کنم هر جلد رو (۶ جلدی که داره ) حدود ۶،۷ بار خوندم انقدر واسم جذاب بود داستانش حتماااا پیشنهاد میکنم یکی از مجموعه های واقعا قشنگه که هنوز هم میتونم با عشق دوباره بخونمش 0 4 Leo 1403/9/5 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 58 اینقدر کتابش خووب بودد حتما باید بخونید(مگه اینکه سلیقتون کلا نباشه)ولی عالیه اخرای کتاب دیگه نمیتونستم کتابو زمین بزارم اولین جایی که ادم حرصش خالی میشد که اخیش بلاخره یچی شد ص ۲۷۹ بود وایی اصلاا عالی بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 2 6 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است. لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Leo 1403/9/8 تاج نفرین شده کاترین وبر 4.4 10 صفحۀ 13 صدایی از پشت سرش گفت : چه گل های خوشبختی ! کاش به من هم همین جوری لبخند میزدی:) 0 12 Leo 1403/9/6 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 58 صفحۀ 155 درونم بهم پیچید و حالت تهوع پیدا کردم دلم نمی خواست دیگر هیچوقت اورا نبینم و از اینکه چنین احساسی داشتم راضی نبودم 0 5 Leo 1403/9/6 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 58 صفحۀ 279 لب هایم را با نوک انگشتانم لمس کردم همین که به لب هایم دست زدم همه آن احساس ها دوباره یادم امدند:)) 0 8 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.