ساغر صادقی ساغر صادقی دنبال کردن @Kiyot 0 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها ساغر صادقی ته جدولی ها: راز بارش شهابی جلد 9 روبرتو سانتیاگو 4.8 8 جذاب و ماجراجویانه من قبلاً قبلی هایش را خواندم و عالی بوده 0 0 ساغر صادقی تابستان با جسپر لورل اسنایدر 3.9 5 ارزش یک بار خواندن داره 0 0 ساغر صادقی خاطرات من از سفر به انتهای دنیا جودی لین اندرسن 5.0 1 عالی حتی یک بارم شده بخونینش 0 0 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.