فاطمه السادات مرتضوی فاطمه السادات مرتضوی دنبال کردن @Fatima_mrt 8 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(35 کتاب)0امتیاز دنبال کردن Fatima_mrt Fatima_mrt 1یادداشت8امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 35 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها فاطمه السادات مرتضوی سخت پوست ساناز اسدی 3.5 34 داستان شروع چشمگیری داشت ، روایت داستان به شکلی بود که ذهن ما مدام در پی بازگشت های پدر میچرخید ، اما آنچه بیشتر به چشمم آمد بازگشت کالبد پدرها به فرزندان بود ... و در روایت هم ، آخرین بازگشت پدر بازگشتش به کالبد پسران و ادامه دادن به زندگی از طریق سینا و امین بود ... و در نهایت میرسیم به همان داستان تکراری که ته مایه ی خیلی از نوشته های اخیره ، اینکه تو در نهایت همونی میشی، که خودت منتقدشی! 0 2 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.