Fatemeh Ghadiri تاریخ عضویت:اردیبهشت 1404 Fatemeh Ghadiri دنبال کردن @Fateme_pg. 4 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(5 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 5 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Fatemeh Ghadiri 1404/2/8 کتاب فرم و خلاء روث اوزکی 2.5 1 صفحۀ 345 بنیامین میگوید:«از بین همهی راههای کسب کتاب، نوشتنشان قابل ستایشترین راه است.» ظاهراً درست است، اما از دیدگاه کتاب، چیز چندان سادهای هم نیست. چون واقعاً چه کسی چه کسی را مینویسد؟ این همان معمای قدیمی مرغ و تخممرغ است، بنی. دربارهاش فکر کن. آیا پسر کتاب را مینویسد یا کتاب پسر را مینویسد؟ ما نمیدانیم بنیامین چطور به این سوال پاسخ میدهد. او مقالهاش را دربارهی کتابهایی که دارد با این سطور بهیادماندنی به آخر میرساند:«مالکیت، صمیمانهترین رابطهای است که فرد میتواند با اشیاء داشته باشد. نهاینکه آنها در او جان بگیرند. اوست که در آنها زندگی میکند.» 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.