🟠 دربارهی کتاب:
🟠این کتاب اولین کتاب از مجموعه کتاب "کلنل ریس" آگاتا کریستی که شامل ۴ کتاب: "مردی با لباس قهوهای"، "ورقها روی میز"، "مرگ بر روی نیل" و "نوشابه با سیانور" هست. کتاب اول و چهارم فقط از سری "کلنل ریس" هستند ولی کتاب دوم و سوم با مجموعهی کارآگاه پوآرو مشترکه.
🟠راوی این کتاب خانومی به اسم "آن بدینگفیلد" هست که بعد از مرگ پدرش، پول کمی براش مونده و بنا به دعوت وکیل خانوادگیشون به لندن میره. داخل ایستگاه مترو، مردی رو میبینه که انگار ترسیده و لحظاتی بعد مرد ناگهان روی ریلها میافته. مردی با لباس قهوهای از بین جمعیت خودش رو به عنوان پزشک معرفی میکنه و خودش را بالای سر مرد میرسونه و اعلام میکنه که او مرده. تکه کاغذی از جیب مرد میافته که روی آن نوشته شده است «کلیمردن کستل» این عبارت در ابتدا چیزی را برملا نمیکنه اما آغاز درگیری «آن» در یک ماجرای خطرناک مربوط به سرقت الماس در گذشته و سفرش به آفریقا میشه و "کلنل ریس" هم همسفر "آن" هست...
🔵 در کل، خوندن کتاب تجربهی خوبی بود البته گاهی خستهکننده شد. از این نظر که "آن" هیچ تجربهی کارآگاهی قبلی نداشت، میتونم بگم تنوع داشت و برام جدید بود. یعنی اگه دوست دارید از آگاتا کریستی کتابی بخونید که از کارآگاه پوآرو و خانوم مارپل نباشه، انتخاب خوبیه.
🔵کلنل ریس هم کارکتر جالبیه. من داخل سریال پوآرو ظاهرا اصلا بهش توجه نکردهبودم. احتمالا مجموعه رو در آینده کامل بخونم تا بیشتر بشناسمش.
🔵 در کل ۴ از ۵.