بزرگمهر ساده تاریخ عضویت:بهمن 1403 بزرگمهر ساده دنبال کردن @Bozorgmehr 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(31 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت30امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 31 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها بزرگمهر ساده 1404/2/10 امضا: نویسنده امیر تاج السر 2.0 2 ترجمه ضعیف ویراستاری افتضاح خود داستان هم چیزی برای ارائه ندارد نویسنده تلاش میکند با یک تعلیق نچندان واضح ما را به وجد بیاورد، ولی بنظرم موفق نمیشود. 0 0 بزرگمهر ساده 1403/11/22 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 456 پشیمان از هدر دادن وقت😢 0 0 بزرگمهر ساده 1403/11/15 دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد شهرام رحیمیان 3.8 30 شاهکار شیوه روایت خاصی داره نام رمان تاریخی برازندش است،مثل بقیه آثار صرفاً یک گزارش تاریخی با چاشنی داستان گویی نیست. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.