Aysan تاریخ عضویت:آذر 1403 Aysan دنبال کردن @Ay_san 20 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 68 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Aysan 1404/2/5 آواز کافه غم بار کارسون مکالرز 3.3 44 صفحۀ 62 اما با اینکه این عشق از بیرون غمبار و مضحک به نظر می آمد،نباید فراموش کرد که داستان واقعی در روح و دل خود عاشق اتفاق افتاده بود. بنابراین چه کسی جز خدا می تواند این عشق یا عاشقی دیگر را قضاوت کند؟ 0 0 Aysan 1404/1/18 ناتور دشت جی. دی. سلینجر 3.6 174 صفحۀ 154 سرسرای ما یه بویی می ده که هیچ جای دیگه این بو رو نمیده.نمی دونم چیه.بوی گل کلم نیست،بوی عطرَم نیست_نمی دونم چیه_ولی آدم با این بو همیشه می فهمه که خونهس . 0 0 Aysan 1404/1/18 ناتور دشت جی. دی. سلینجر 3.6 174 صفحۀ 185 《چیز دیگه ای که تحصیلات به آدم می ده،البته اگه آدم به اندازه ی کافی تحصیل کنه،اینه که اندازه ی ذهنِ آدمو نشون می ده.نشون می ده تا چه حدّی کارآیی داره و تا چه حدّی نه.بعدِ یه مدت آدم دستش می آد که ذهنش چه جور فکرایی رو می تونه در بر بگیره .این یه جورایی خیلی خوبه چون به آدم کمک می کنه فرصتای بزرگی رو برای افکاری که به آدم نمی آد و در حدِ آدم نیس،تلف نکنه.آدم یاد می گیره ذهنشو اندازه بگیره و لباسِ ذهنشو به اندازه بدوزه》. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.