Astro تاریخ عضویت:شهریور 1403 Astro دنبال کردن @Astro_scie 6 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(45 کتاب)0امتیاز دنبال کردن ʇoo ʍəıɹd ʇo lıʌə ʇoo ɹɐɹə ʇo dıə astro_scie 2یادداشت23امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 45 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها Astro 1403/10/23 بیچارگان فیودور داستایفسکی 3.8 73 قلم داستایفسکی عجیب و قشنگه . کتابی که غم و امید و مهربانی در هم آمیخته اند. 0 0 Astro 1403/8/25 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 455 :))))))) با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Astro 1403/6/15 همه چیز به فنا رفته مارک منسون 3.9 20 صفحۀ 110 آزادی واقعی حقیقتا وجود خارجی ندارد زیرا همه ما بخشی از استقلال خود را قربانی ثبات زندگی خود می کنیم. اوضاع همه چیز به همین وخامت به فنا رفته است. همه چیز به فنا رفته. همیشه این طور بوده و بعد از این نیز همین طور خواهد بود هیچ راه حلی جز بهبود تدریجی ، جز اشکال کمتر بهتر به فنا رفتگی وجود ندارد و اکنون زمان آن است که فرار از این حقیقت را متوقف کنیم و به جای آن در آغوشش بگیریم. این دنیا به فنا رفته ماست و ما به فنا رفتگانی درون آن هستیم. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.