زهرا احمدیان زهرا احمدیان دنبال کردن @Ahmadian.Z 20 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(2 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 2 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها زهرا احمدیان دیروز تجدد ژاپن امروز ناتسومه سوسه کی 4.1 4 کتاب خوبی بود. طنز ریزی هم داشت که خوندنش رو جذاب میکرد. بخش هایی از متن برام سنگین بود اما چون کتاب کم حجمی بود یه روزه تمومش کردم. در کل از خوندنش راضی بودم. برام جالب بود تفسیری که گوینده از تجدد داشت. 0 0 زهرا احمدیان 6 روز پیش تولد در توکیو: خاطرات اتسوکو هوشینو حامد علی بیگی 4.1 34 در کل کتاب خوبی بود و برای من جذابیت داشت چون به خواندن کتاب زندگینامه افراد تازه مسلمان شده علاقه دارم؛ ولی انتظار بیشتری داشتم از کتاب. در مورد سختی ها و واکنش ها جز دو سه موردی که جزئیات داشت بقیه کلی گویی بود. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 10 صفحه به مدت 20 روز پایان چالش : 14 روز دیگر % 30 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه زهرا احمدیان دیروز کلیدهای رفتار با کودک یک ساله مگ زویبک 3.7 7 صفحۀ 11 0 21 زهرا احمدیان دیروز رنج مقدس نرجس شکوریان فرد 3.6 23 صفحۀ 14 0 0 زهرا احمدیان دیروز رنج مقدس نرجس شکوریان فرد 3.6 23 صفحۀ 5 0 0 زهرا احمدیان دیروز رنج مقدس نرجس شکوریان فرد 3.6 23 صفحۀ 7 0 0 زهرا احمدیان دیروز رنج مقدس نرجس شکوریان فرد 3.6 23 صفحۀ 2 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.