H.Alipour H.Alipour دنبال کردن @A.H.alipour 3 دنبال شده 6 دنبال کننده سرکتابدوست(133 کتاب)17امتیاز دنبال کردن [امیدوصلتومارادلیلهرنفساست] 1یادداشت128امتیاز6لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 133 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 115 کتاب یادداشتها H.Alipour 1403/8/17 درگوشی های عاشقانه؛ ترجمه روان مناجات خمس عشر امام سجاد علی بن حسین 4.7 8 کتابیه که باید بارها و بارها خونده بشه مخصوصا توصیه میشه به کسایی که تا حالا صحیفه سجادیه رو نخوندن🌱 این کتاب شامل مناجات زیبای امام سجاد(ع) هست که به زبان ساده و روان بیان شده، و حجمش هم زیاد نیست با خوندن این کتاب یاد میگیریم که چطوری باید با خدا مناجات کنیم... خوندنش توصیه میشه📚 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها نمایش همه H.Alipour کتاب های۱۴۰۴📚 5 کتاب اینجا قراره لیست کتابهایی که امسال میخونم رو قرار بدم📚🌱 0 0 H.Alipour کتاب های خوانده شده(۱۴۰۳): 20 کتاب اینجا لیست کتاب هایی که در سال۱۴۰۳خوندم رو قرار دادم📚 0 6 H.Alipour لیست کتابهایی که در سال ۱۴۰۲خواندهام📚 49 کتاب قشنگترین و زیبا ترین کتابی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: کتاب حسین(ع)از زبان حسین(ع) کتاب جذاب،طنز ودلنشینی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: آبنبات دارچینی و آبنبات پسته ای و... 4 11 H.Alipour کتاب هایی که در سال ۱۴۰۰ خوانده ام🌱 8 کتاب 📚 و کتاب ردپای گل سرخ 0 5 H.Alipour کتاب هایی که درسال ۱۴۰۱ خوانده ام🦋 6 کتاب 📚 0 0 بریدههای کتاب نمایش همه H.Alipour 1404/1/29 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 116 صفحۀ 82 مادر! در کربلا هیچ زنی میان در و دیوار قرار نمیگیرد. خودت گفتهای. ما حداکثر تازیانه میخوریم اما میخ آهنین بدنهایمان را سوراخ نمیکند. مادر! قتی تو را از پشت در بیرون کشیدند من میخهای خونین را دیدم. نگو گریه نکن مادر! باید مرد در این مصیبت، باید هزار بار جان داد و خاکستر شد. ما سخت جانی کردیم که تاکنون زنده ماندهایم... 0 0 H.Alipour 1404/1/29 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 116 صفحۀ 26 مردمی که به خورشید با نفرت مینگرند، شایسته شب اند. مردمی که به سوی آفتاب، کلوخ پرتاب میکنند، لایق ظلمتاند. خورشید، طلوع کردنی است. ابرهای سیاه حتی اگر در آغاز در مشرق کمین کنند، خورشید، متین و بزرگوار از کنارشان خواهد گذشت و روشنیاش را به ارمغان جهانیان خواهد برد. 0 0 H.Alipour 1404/1/13 مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی کبری خدابخش دهقی 4.1 26 صفحۀ 125 از نجف که پیاده راه افتادند به سمت کربلا، مجید با قافلۀ رفقا بود و نبود. شاعر راست گفته بود: «من در میان جمع و دلم جای دیگر است!» 0 0 H.Alipour 1404/1/13 نور ملکوت روزه سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.8 4 صفحۀ 53 قال الله تعالی: [در راه خدا مجاهده کنید، خدا هم شما را یاری میکند و قدمهایتان را مستحکم میدارد ] پس ابتدا مجاهده از بنده است و سپس جزا به هدایت از طرف او... 0 0 H.Alipour 1404/1/8 روح خدا پژوهش های اجتماعی آستان قدس رضوی 4.7 8 صفحۀ 108 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.