H.Alipour تاریخ عضویت:فروردین 1403 H.Alipour دنبال کردن @A.H.alipour 3 دنبال شده 11 دنبال کننده سرکتابدوست(137 کتاب)36امتیاز دنبال کردن [امیدوصلتومارادلیلهرنفساست] 1یادداشت132امتیاز7لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 137 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 120 کتاب یادداشتها H.Alipour 1403/8/18 درگوشی های عاشقانه؛ ترجمه روان مناجات خمس عشر امام سجاد علی بن حسین 4.8 11 کتابیه که باید بارها و بارها خونده بشه مخصوصا توصیه میشه به کسایی که تا حالا صحیفه سجادیه رو نخوندن🌱 این کتاب شامل مناجات زیبای امام سجاد(ع) هست که به زبان ساده و روان بیان شده، و حجمش هم زیاد نیست با خوندن این کتاب یاد میگیریم که چطوری باید با خدا مناجات کنیم... خوندنش توصیه میشه📚 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها نمایش همه H.Alipour 1404/4/9 کتاب های خریداری شده از نمایشگاه کتاب۱۴۰۴ 14 کتاب کتاب های خوب انتشارات برترین آرزو بهتون پیشنهاد میکنم حتما تهیهشون کنید و یه بارم که شده بخونیدشون.📚 [خرید از نمایشگاه مجازی کتاب] 0 0 H.Alipour 1404/1/9 کتاب های۱۴۰۴📚 9 کتاب اینجا قراره لیست کتابهایی که امسال میخونم رو قرار بدم📚🌱 0 3 H.Alipour 1403/1/30 کتاب های خوانده شده(۱۴۰۳): 20 کتاب اینجا لیست کتاب هایی که در سال۱۴۰۳خوندم رو قرار دادم📚 0 7 H.Alipour 1403/1/30 لیست کتابهایی که در سال ۱۴۰۲خواندهام📚 49 کتاب قشنگترین و زیبا ترین کتابی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: کتاب حسین(ع)از زبان حسین(ع) کتاب جذاب،طنز ودلنشینی که در سال ۱۴۰۲ خوندم: آبنبات دارچینی و آبنبات پسته ای و... 4 14 H.Alipour 1403/1/30 کتاب هایی که درسال ۱۴۰۱ خوانده ام🦋 6 کتاب 📚 0 0 بریدههای کتاب نمایش همه H.Alipour دیروز اکسیر محبت حسینی محمدحسن وکیلی 4.7 6 صفحۀ 57 اما در نگاه توحیدی، مسائل را باید تقرب الی الله سنجید. هرچه موجب نزدیکی به خدا شود حق و هرچه موجب دوری از خداوند شود، باطل است ولو اینکه با حساب و کتابهای ظاهری سازگار نباشد. 0 0 H.Alipour 1404/4/16 اکسیر محبت حسینی محمدحسن وکیلی 4.7 6 صفحۀ 13 (از امام صادق علیه السلام روایت شده است: اگر خداوند اراده کند به کسی خیر برساند، قلبش را سرشار از محبت به حضرت سیدالشهدا علیه السلام و زیارتش میفرماید.) 0 3 H.Alipour 1404/4/15 روایت زندگی شهید مدافع حرم حسین مشتاقی سیده معصومه محمدپورزرومی 5.0 0 صفحۀ 132 حسین آقا همیشه میگفت:[اگه میخوایم عاقبتی مثل عاقبت شهدا داشته باشیم، باید رفتارمون مثل شهدا باشه و مثه اونا زندگی کنیم!] 0 2 H.Alipour 1404/4/14 نور خدا: چهل روضه مکتوب حضرت سیدالشهدا(ع) محمدعلی تولایی 4.6 12 صفحۀ 202 حسین، یکبار به پیکار یزید رفت، اما در وجود تو، هر روز در نبرد با یزید جان، یعنی همان نفس است؛ هر روز عاشورای توست و تو در این میان، مخیّری چون حبیب دعوت امامت را لبیک بگویی، یا چون حر از دنیای بی حسین پشیمان شوی به آغوش نور بازگردی، یا در صف بی تفاوتهای راکد در جریان عمر، از جریان خط سرخ عاشقی غافل باشی... روز حسین، نه دهم محرم ۶۱ هجری که لحظه هجرت از «من» به اوست؛ قافله حسین هر روز بانگ الرّحیل دارد و برای کسی که شوق لقاء الله در جان می پرورد، نامهی :من الغريب، إلى الحبيب، می فرستد. پس تمام صحنه ها را مرور کن؛ در این مصاف، آن سوی دیدار خدا، تنها دست و پا زدن در تعفن نفس انتظار آدمی را میکشد و اصلا از همین روست که خداوند با رگ و خون عزیزترین مخلوقات خود برای [انسان] کشتی نجات ساخته است! یاد حسین، یعنی فراموش نکن که باید هجرت کنی قافله عشق رو به روی تو ایستاده و تو در گذران عمر، میتوان مرگ ماندن را برگزینی، یا حیات رفتن را؛ پس نه در هر نوش آب، که در هر نیش پلک زدن بدون عشق، یاد حسین کن که مبتلای او، تا روز قیامت اسیر بزم محبت است و باده خور از جام بلای محبوب. 0 0 H.Alipour 1404/4/14 نور خدا: چهل روضه مکتوب حضرت سیدالشهدا(ع) محمدعلی تولایی 4.6 12 صفحۀ 187 حسین(ع) است که به دنیا معنا میبخشد، هرچه کنار حسین(ع) باشد معنادار میشود، حسین رنگ خداست به خلقت بی روح... 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.