سیدمحمدباقر برقعی مدرس سیدمحمدباقر برقعی مدرس پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها سبک شناسی کاربردی جاناتان هوپ 0.0 0 توصیف گفتمان: راهنمایی کاربردی برای تحلیل گفتمان نیکلا وودز 0.0 0 اصالت نهج البلاغه بنیاد علمی فرهنگی دارالحکمه کانادا 0.0 0 نشانه شناسی اجتماعی در کتاب های آزفا: تاثیر ارتباط تصویر و متن بر یادگیری سیدمحمدباقر برقعی مدرس 0.0 0 فارسی خوانداری عمومی: برای فارسی آموزان غیرفارسی زبان فرحناز نعیمی 0.0 0 فلسطین محور اتحاد: مقالات منتخب سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی = فلسطین محور الوحده: مقالات مختاره من الموتمر الدولی الثالث و الثلاثین للوح 0.0 0