خواندهام پادشاه گل ها پویا صالحی 3.5 0 آمده، یا، چطور از شرش خلاص شیم؟ کمدی در سه پرده اوژن یونسکو 0.0 0 بن بست نویسنده وودی آلن 4.3 1 مادر فلوریان زلر 3.6 1 اگر بمیری ... فلوریان زلر 3.7 2 مرد فیل نما مهین بایزیدی 3.5 0 مکبث ویلیام شکسپیر 4.2 28 ئی - قاچاقچی. کام، من مرگ را دوست دارم همچون که شما زندگی را محمد قاسمی 3.0 1 آدریانا ماتر امین معلوف 3.0 0 کسی می آید یون فوسه 2.7 0 زبان تمشک های وحشی نغمه ثمینی 3.8 2 سه روایت از زندگی یاسمینا رضا 3.5 0 دو قدم این ور خط احمد پوری 3.7 5 روز از نو، روزی از نو داریو فو 5.0 0 همه افتادگان ساموئل بکت 3.1 2 آه پدر، پدر بیچاره، مامان تو را در گنجه آویزان کرده و من خیلی دلم گرفته (نمایشنامه) آرتور کوپیت 4.0 0 اشباح هنریک ایبسن 0.0 0 کلارا و خورشید کازوئو ایشی گورو 3.4 22 در خانه ام ایستاده بودم و منتظر بودم باران بیاید ژان-لوک لاگارس 3.2 3 تجربه های اخیر: بر اساس نمایشنامه ای از نادیا راس و جکوب ورن امیر رضا کوهستانی 3.7 1