خواندهام اینجا جنگل نیست سوزانا ایسرن 0.0 0 زوو نمی ترسد میشل گی 0.0 0 با میوه ها و سبزی های رنگی، یاد می گیری، می خندی: (احساسات خوراکی ها) اسدالله شعبانی 3.5 1 نخودک و دیو کلک اسدالله شعبانی 4.2 0 چه حس و حالی داری؟: (احساسات خوراکی ها) اسدالله شعبانی 3.5 1 فرانکلین می گوید دوستت دارم پولت بورژوا 4.1 2 میز خانه ی ما پیترهمیلتن رنلدز 4.2 6 روون و زباک ها امیلی رودا 4.1 4 علی یارت پهلوان فرزانه فراهانی 4.3 4 آتشپاد 3.0 1 نفس (بر اساس خاطرات لیلا غ) بهزاد دانشگر 3.9 16 پدرهایی که از کتابخانه به امانت گرفتم دنیس ولهن 4.1 12 تنها به بهشت نمی روم کبری التج 3.5 1 پرچمدار کوچک من: تجربه های خلاق مادران به همراه تاملات نظری در باب تربیت حسینی و ایده های برگزاری هیئت کودکانه در خانه فریده الیاسی فرد 3.4 6 روون و نگهبان کریستال امیلی رودا 4.1 4 پانصد صندلی خالی: روزنوشت های زنی در محاصره سه ساله الفوعه لیلی علام الدین اسود 4.0 28 نفوذ به قلب ماتریس ها مارتین گاردنر 2.0 1 هیولا مینزی فریدبرت اشتونر 3.5 1 پنج قهرمان کوچک و موجود عجیب شنی ادیت نزبیت 4.5 2 مگر از روی جنازه ام رد شوی: خیابان قبرستان قدیمی، پلاک 43 کیت کلایس 4.0 2