معرفی کتاب علی یارت پهلوان اثر فرزانه فراهانی علی یارت پهلوان فرزانه فراهانی و 2 نفر دیگر 4.4 10 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر رود آبی شابک 9786229834077 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب علی یارت پهلوان، نویسنده فرزانه فراهانی. لیستهای مرتبط به علی یارت پهلوان نصراللهی 1403/12/15 1000کتاب قبل دبستان زهرا 13 کتاب کتابهایی که تا قبل از دبستان برای دخترم می خوانم. زهرا جان متولد سال 1400 است. شروع بهمن ۱۴۰۳ بعضی از کتابها را بارها و بارها برایش می خوانم. بعضی را من شروع می کنم و خواهر برادرش ادامه می دهند. بعضی را نصفه می گذاریم و شاید وقتی دیگر..... 0 1 حانیه وحیدزاده 1402/10/22 معرفی چند کتاب درباره امام علی (ع) برای کودکان 21 کتاب معرفی چند کتاب درباره امام علی (ع) برای کودکان و نوجوانان #حضرت_امام_علی(ع) #برای_مولا_علی(ع) #میلاد_امام_علی(ع) #امیرالمومنین #غدیر #حدیث 1 4 حانیه وحیدزاده 1402/8/19 لیست کتاب های کتابخانه هیئت محبین الرضا (ع) ۱ 21 کتاب این کتا ها برای گروه سنی بالاتر از ۴ سال مناسب است. 0 1 کتاب ابرک 1402/3/21 لیست کتاب کودک نوجوان مرتبط با عید غدیر 8 کتاب خب نزدیک عید غدیره. داستانهایی که مربوط به موضوع غدیر هست رو بگیم. طبق معمول برای سفارش کتاب به ابرک پیام بدین :) من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق شما هم اگه کتاب دیگری خوندین که خوب بوده کامنت بذارید. اول لیست کتابهای با ارتباط مستقیم رو میذارم ولی در ادامه با ارتباط کمتر به غدیر 5 10 زهرا توکلی 1402/2/21 ادبیات دینی 7 تا 9 سال 9 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی با موضوع ادبیات دینی که مناسب گروه سنی 7 تا 9 سال است و با همفکری معصومه توکلی masoomehtavakoli@ تهیه کرده ام. بعضی از این کتاب ها مجموعه هستند که به ذکر یک یا چند جلد آن اکتفا شده است.. 0 8 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زاهده صالحان 1401/6/7 کتاب علی یارت پهلوان با زبانی ساده به موضوع زورخانه پرداخته و کودکان را با اخلاق و منش پهلوانی آشنا می نماید. نویسنده به صورت خلاقانه در طی یک داستان جذاب واقعه فتح خیبر و الگو گیری پهلوانان از حضرت علی علیهالسلام را به نمایش می گذارد. 0 5 سیده زهرا ارجائی 1403/3/7 ایلیا همراه با پدربزرگش به زورخانه رفته و مشغول تماشای پهلوانها در گود زورخانه، و شنیدن داستان کندن در خیبر توسط امیرالمومنین علی علیهالسلام است. او آرزو میکند پهلوان باشد، اما فکرمیکند برای پهلوان شدن، راه دراز و سختی در پیش دارد... ایلیا، درحالیکه در زورخانه، به تماشای وسایل مشغول است، متوجه میشود گنجشک کوچکی زیر وسایل افتاده و نیاز به کمک دارد. این اتفاق کوچک، باعث میشود ایلیا اولین قدم را در مسیر پهلوانی بردارد. تصاویر کتاب، باوجود رنگبندی مناسب و شاد، جذابیت متوسطی دارد اما مهمترین نقطهقوت تصویرگری این کتاب این است که تصویر چهرهی امیرالمومنین علیهالسلام، به صورت یک گوی درخشان نیست، بلکه تصویرگر، با طراحی حرفهای، چهرهی ایشان را با سپر، دست و ... پوشانده یا ایشان را از پشت سر، ترسیم کردهاست. این کتاب در جهت آشنا کردن مخاطب کودک، با امیرالمومنین و معرفی ضمنی این امام عزیز، به عنوان یک قهرمان، داستان جذابی دارد که مخاطب را با خود همراه میکند و در عین حال، اشارهای به مفاهیم انتزاعی ندارد. والدینی که بر اساس بحث «شخصیت محوری» حجتالاسلام عباسیولدی، به دنبال داستانهایی از اهلبیت علیهمالسلام هستند، میتوانند به خوبی از این کتاب استفاده کنند. 0 1 زهرا محسنی فرد 1402/2/27 کتاب ایراداتی دارد ولی به جهت موضوع خوبش قابل توصیه است. به ویژه برای پسر بچه ها جذاب خواهد بود. 0 4