خواهم خواند صادقانه سهیلا عبدالحسینی 4.9 2 اولین سفر من به چین فاطمه مرادی 0.0 0 پسااسلامیسم: بازنگری رابطه سیاست و مذهب در ایران میلاد دخانچی 2.8 5 ارتداد یامین پور 3.8 201 علم دینی، از چیستی تا چگونگی: چیستی قلمرو دین (بر اساس دروس خارج استاد حاج شیخ محمدحسن وکیلی) سیدشهاب الدین دعایی 4.2 1 دویدن در خیابان های پکن رضوان زینلی 3.5 2 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.2 22 سفر به سرزمین آریایی ها (سفرنامه افغانستان) امیر هاشمی مقدم 3.0 5 کتاب آه؛ بازخوانی مقتل حسین ابن علی (ع) یاسین حجازی 4.6 113