خواندهام پنجه در پنجه رئیس جمهور: خاطراتی از زندگی شهید سیدمجتبی هاشمی جعفر کاظمی 5.0 1 شهادت به نوبت بر اساس زندگی سردار شهید سیدمجتبی هاشمی سیدمجید گل محمدی 3.8 2 طعم شیرین خدا محسن عباسی ولدی 4.7 54 جنگ ایران و عراق: پرسش ها و پاسخ ها فرهاد درویشی سه تلانی 3.7 1 معلم فراری: بر اساس زندگی شهید محمدابراهیم همت رحیم مخدومی 4.3 16 مستند داستانی همه نوکرها محمدرضا حدادپورجهرمی 3.8 28 یادگاران: کتاب همت مریم برادران حقیر 4.3 3 ماه تمام گل علی بابایی 4.0 0 به فرماندهی همت: جستاری در سیره جهادی شهید محمدابراهیم همت محمدعلی صمدی 4.1 2 برای خدا مخلص بود: خاطراتی از شهید محمدابراهیم همت علی اکبری 4.5 3 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 76 بر فراز آسمان گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 4 من اینجا نمی مانم: خاطراتی از غلام حسین افشردی (حسن باقری) علی اکبری 4.2 4 من و عباس بابایی: خاطرات حسن دوشن از شهید عباس بابایی علی اکبری مزدآبادی 4.6 5 شهید فرهنگ: شهید سید مرتضی آوینی در آینه خاطرات دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی 4.1 3