خواندهام خون سیاوش عباس قاسمی 4.0 1 عدالت، مساوات حسن یونسی 4.0 0 خط فکه محمد شکری 5.0 1 تکه ای از آسمان (بر اساس زندگی شهید محمد بروجردی) حسین فتاحی 3.9 4 چهلمین نفر: بر اساس زندگی شهید مجید بقایی اصغر فکور 4.5 1 فرمانده شهر: بر اساس زندگی شهید محمدعلی جهان آرا داود بختیاری دانشور 3.8 3 معلم فراری: بر اساس زندگی شهید محمدابراهیم همت رحیم مخدومی 4.3 16 خداحافظ کرخه داود امیریان 3.2 8 من و کتاب سید علی حسینی خامنهای 4.3 43 عدل 3.5 7 شبی برتر از یک عمر علی صفایی حائری 4.1 10 قفس صادق چوبک 3.6 2 جاناتان مرغ دریایی ریچارد باخ 3.7 148 شیطان و دوشیزه پریم پائولو کوئیلو 3.4 22 دانشگاه اسلامی و رسالت دانشجویی مسلمان: مجموعه سخنرانی های مقام معظم رهبری پیرامون دانشگاه ... نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها 0.0 0 احیای تفکر اسلامی مرتضی مطهری 4.7 11 شهید علم - دفتر اول: دانشمند شهید دکتر مجید شهریاری در آینه خاطرات وحید کرایلی 3.5 1 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 206 تابستان قوها بتسی کرومر بایارس 3.8 13 داستان گناه جلال آل احمد 3.3 6