خواهم خواند آخرین روز خانم بیکسبی جان دیوید اندرسن 4.5 21 آنی شرلی در خانه ی رویاها لوسی مود مونتگمری 4.6 33 فدک در تاریخ سیدابوالقاسم حسینی(ژرفا) 4.7 9 به امین بگو دوستش دارم مریم راهی 4.6 20 تاریخ یک جنایت ویکتور هوگو 3.8 1 وقتی یتیم بودیم کازوئو ایشی گورو 3.4 8 تحف العقول حسن بن علی ابن شعبه 4.8 0 دری به خانه خورشید (مجموعه شعر) سلمان هراتی 4.5 2 سیری در نهج البلاغه مرتضی مطهری 4.5 8 خشت نو محمد شهریاری 5.0 2 گنجشک و جبرییل سیدحسن حسینی 3.8 4 هم صدا با حلق اسماعیل (مجموعه شعر) سیدحسن حسینی 3.5 2 الاربعون حدیثا روح الله خمینی 0.0 0 فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی سعید صلح میرزایی 4.4 9 شاه نامه ها سیروس شمیسا 3.5 1 تربیت کودک: نقش معلم، روش تربیت کودک، عوامل تربیت کودک علی صفایی حائری 4.0 18 غرب زدگی جلال آل احمد 3.9 32 کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز فهیمه راستکار 4.7 5 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.3 71 بدون روتوش با دهه دهشتادی ها امیرحسین ثابتی منفرد 4.4 5