خواهم خواند ژن خودخواه ریچارد داکینز 3.6 4 تاریخچه مختصر هوش مکس بنت 0.0 0 تئوری انتخاب؛ درآمدی بر روانشناسی امید ویلیام گلسر 4.0 28 تو بودن (علمجدید خودآگاهی) آنیل ست 3.0 1 مغز باشخصیت: سیم کشی مغز، چگونه شخصیت ما را شکل می دهد؟ کوین جی. میشل 2.5 1 مگره در کافه لیبرتی ژرژ سیمنون 4.5 1 شادترین کودک محله هاروی کارپ 0.0 0 تله شادمانی: دست از تقلا کردن بردار و زندگی کن راس هریس 4.6 9 پادشکننده: آنچه از بی نظمی بهره می برد نسیم نیکولاس طالب 4.0 3 کافکا در ساحل هاروکی موراکامی 3.9 78 روابط از دست رفته (عامل اصلی افسردگی و اضطراب و راهکارهای غیر منتظره) جوهان هری 4.0 3 خیره به خورشید (غلبه بر هراس از مرگ) اروین دی. یالوم 3.8 9 12 قانون زندگی: نوشداروی بی نظمی جردن بی پیترسون 3.8 5 ملاقات با خود نیکول لپرا 4.2 1 نجات از هزارتو 4.2 3 باشگاه دوما آرتورو پرث-ربرته 3.0 0 فراتر از نظم: ۱۲ قانون دیگر برای زندگی جردن بی. پیترسون 5.0 0 شاهنامه ی فردوسی؛ بخش پهلوانی: از بازگشت کیخسرو به ایران تا پایان داستان سیدعلی شاهری 0.0 0 قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 162 به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدن: گفت و شنود با کودکان آدل فیبر 4.5 9