خواندهام آموزگار زندگی: یادنامه مرحوم دکتر حسن اسدی لاری پدرام الوندی 0.0 0 صدایی که شنیده نشد: نگرش های اجتماعی - فرهنگی و توسعه ی نامتوازن در ایران گزارشی از یافته های طرح "آینده نگری" مجید تهرانیان 4.0 1 آقای سفیر: گفت و گو با محمدجواد ظریف سفیر پیشین ایران در سازمان ملل متحد محمدمهدی راجی 3.6 4 اندیشه های بنیادی در جامعه شناسی پیتر کیویستو 4.0 2 درآمدی بر ارتباطات سنتی در ایران محمدمهدی فرقانی 0.0 0 گزارش نویسی، چشم عقاب روزنامه نگاری محمدمهدی فرقانی 0.0 0 مجموعه مقالات روزنامه نگاری، ارتباطات و جامعه محمدمهدی فرقانی 0.0 0 راه دراز گذار: بررسی تحول گفتمان توسعه سیاسی در ایران (1377-1287) محمدمهدی فرقانی 0.0 0 پساتلویزیون در ایران: پیامدهای همگرایی بر سیاست گذاری رسانه ای سیدجمال الدین اکبرزاده 0.0 0 جمهوریت، افسون زدایی از قدرت (با مقدمه ای از محسن آرمین) سعید حجاریان 4.2 0 از شاهد قدسی تا شاهد بازاری (عرفی شدن دین در سپهر سیاست) سعید حجاریان 3.1 1 پرستشگاه در عهد سنت و تجدد (جامعه شناسی نهادهای دینی) عمادالدین باقی 0.0 0 تراژدی دموکراسی در ایران: بازخوانی قتل های زنجیره ای: همه چیز برای قدرت عمادالدین باقی 4.0 0 جامعه شناسی قیام امام حسین (ع) و مردم کوفه عمادالدین باقی 2.0 0 بهار رکن چهارم: مروری بر جنبش مطبوعات اصلاح طلب (1376 - 1379) (توسعه سیاسی و رسانه ها) عمادالدین باقی 2.5 0 جدل های تاریخی: درآمدی بر تاریخ نگاری معاصر عمادالدین باقی 0.0 0 اعدام و قصاص (چالش های فکر دینی در ایران امروز): دفاعیات عمادالدین باقی در دادگاه عمادالدین باقی 0.0 0 تولد یک انقلاب (بررسی انقلاب ایران با درآمدی پیرامون تاریخ معاصر) عمادالدین باقی 0.0 0 فرادستان و فرودستان: خاطرات شفاهی انقلاب عمادالدین باقی 3.0 0 اینترنت ما: بیش تر دانستن و کم تر فهمیدن در عصر کلان داده مایکل جی. لینچ 4.0 1