خواندهام خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 72 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 190 منطق صدرایی: شرح التنقیح فی المنطق عسکری سلیمانی امیری 4.0 0 نهایه الحکمه سیدمحمدحسین طباطبائی 4.4 4 منطق 2 محمود منتظری مقدم 3.3 1 درآمدی بر منطق محمود منتظری مقدم 4.6 2 دروس فی علم الاصول (الحلقه الثالثه: جزء الاول و الثانی) سیدمحمدباقر صدر 5.0 0 دروس فی علم الاصول سیدمحمدباقر صدر 5.0 0 اقتصاد ما سیدابوالقاسم حسینی(ژرفا) 4.0 1 اقتصاد ما محمدمهدی برهانی 4.3 0 امامان اهل بیت (ع): مرزبانان حریم اسلام رضا ناظمیان 5.0 1 معارف انقلاب: مروری بر دیدگاههای حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره ی انقلاب اسلامی علیرضا مختارپور قهرودی 5.0 0 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن سید علی حسینی خامنهای 4.9 3 اجوبه الاستفتائات: پاسخ به پرسش های شرعی مطابق با فتاوای مرجع عالی قدر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای سید علی حسینی خامنهای 5.0 1 گفتاری در باب صبر سید علی حسینی خامنهای 4.8 9 بیان قرآن تفسیر سوره ی مجادله سید علی حسینی خامنهای 4.6 8 خانواده: به سبک ساخت یک جلسه مطول مطوی در محضر مقام معظم رهبری صهبا 4.5 22 انسان 250 ساله- حلقه دوم سید علی حسینی خامنهای 4.7 99 همرزمان حسین(ع) سید علی حسینی خامنهای 4.8 44 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 138