خواندهام گزیده تاریخ بیهقی محمدبن حسین بیهقی 4.0 1 گزیده ای از سیاست نامه و قابوس نامه (رشته زبان و ادبیات فارسی) نرگس روان پور 4.5 0 غمنامه رستم وسهراب جعفر شعار 5.0 0 بی چشم داشت (مجموعه شعر) موسی عصمتی 4.2 2 آشنایی با عروض و قافیه سیروس شمیسا 3.8 1 گزینه ی اشعار حسین منزوی محمد فتحی 5.0 0 رزم نامه رستم و اسفندیار: از شاهنامه فردوسی جعفر شعار 4.7 1 داستان رستم و سهراب پژمان فیروزبخش 4.5 2 سفر بمباران: مجموعه شعر علی محمد مودب 4.2 3 قرار: مجموعه غزل سعید پورطهماسبی 3.6 2 ساده سیدتقی سیدی 4.2 6 خسرو و شیرین حکیم نظامی گنجه ای نظامی گنجوی 4.8 13 بوستان سعدی غلامحسین یوسفی 4.7 8 رباعیات خیام محمدصادق احدپور 4.6 12 هشت کتاب: مرگ رنگ، زندگی خواب ها، آوار آفتاب، شرق اندوه، صدای پای آب، مسافر، حجم سبز، ما هیچ ما نگاه سهراب سپهری 4.3 18 پاریس، پاریس! سعید تشکری 3.3 10 دزیره آنه ماری سلینکو 4.2 38 سینوهه میکا والتاری 4.0 15 قصه های امیرعلی امیرعلی نبویان 4.1 30 دیوان اشعار فروغ فرخزاد: به همراه نگرشی بر زندگی، احوال و آثار او بهروز جلالی پندری 4.5 17