خواندهام به طرف صفر آگاتا(میلر) کریستی 4.4 2 قتل در خانه کشیش آگاتا(میلر) کریستی 4.1 24 ناخدا باراکودا، آخر دنیا یانوس کامپوس مارتینث 4.5 1 داستان های خوب برای دختران بلندپرواز النا فاویلی 4.3 11 بینوایان (متن کوتاه شده): ژان والژان ویکتور هوگو 4.5 65 کلیله و دمنه فرشته جندقیان 4.5 0 به من بگو چیست؟ گروه مولفان 5.0 0 به من بگو از همه چیز؟ گروه مولفان 5.0 0 به من بگو کجا؟ گروه مولفان 5.0 0 به من بگو چه وقت؟ گروه مولفان 5.0 0 به من بگو چگونه؟ گروه مولفان 5.0 0 به من بگو چرا؟ گروه مولفان 5.0 0 ویلا، جنگ جوی کوچک بیشه رابرت بیتی 4.1 6 پیامبر: براساس قرآن و با استفاده از نهج البلاغه، کتاب ها و روایت های معتبر (کتاب چهارم و پنجم) نقی سلیمانی 4.0 0 پیامبر: بر اساس قرآن و با استفاده از نهج البلاغه، کتاب ها و روایت های معتبر نقی سلیمانی 4.5 0 معمولی مثل بقیه باربارا دیویس 3.9 20 گرگ های پوشالی لارن ولک 4.0 4 هری پاتر و فرزند نفرین شده جان تیفانی 3.9 63 آب نبات سازها: نجات کارخانه وندی اس مسی 4.0 6 در جست وجوی ورمیر بلو بیلیت 4.1 3