جزئیات چالش محبوبه نجفی 1403/7/24 چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز لیست کتابهایی که در این چالش خواندهاید. راه سَفید؛زندگینامه داستانی شهید محمد جعفر حسینی فاطمه سادات کیایی 4.3 2 سیاح: زندگینامه داستانی شهید مدافع حرم سعید سیاحطاهری شیرین زارع پور 3.3 2 دریادل: روایت زندگی فاطمه دهقانی همسرفداکار شهید ابوالفضل رفیعی مریم قربان زاده 4.1 9 یک بار برای همیشه: همه چیز درباره افزایش حافظه، تندخوانی و مطالعه موثر جلد 1 پیمان رئیسیان پروری 3.0 1 پری خانه ما بهناز ضرابی زاده 4.5 1 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن 4.9 70 بهشت تخریب: خاطرات مرتضی نادر محمدی؛ معاون گردان تخریب لشکر 32 انصارالحسین حمید حسام 4.0 1 راز بی بی جان: زندگینامه داستانی سيده بتول جزایری مادر شهید سیدحسین علمالهدی الناز عباسیان 4.5 1 رحمت واسعه: بیان حفایض رحمت واسعه خدا، حضرت سیدالشهداء (ع) در اشارات فقیه عارف حضرت آیت الله العظمی محمدتقی بهجت (ره) محمدتقی بهجت 4.7 0 یک محسن عزیز: روایتی مستند از زندگی شهید محسن وزوایی فائضه حدادی 4.4 16 11 0 0 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.