چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز صادق شریفی 1402/4/22 چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 10 روز از 10 روز کتابهای خواندهشده در این چالش سرگذشت سینما در ایران گیسو فغفوری 1.5 0 موشی که غرید: رمان طنز لئونارد ویبرلی 0.0 سازمان قوری های متحد حسین شیخ الاسلامی 4.0 1 ادعایی علیه واقعیت: چرا تکامل حقیقت را از نگاه ما پنهان کرد دونالد دی. هافمن 3.0 2 اقتصاد به زبان خودمان: چرا نباید به حرف اقتصاددانان اعتماد کرد، 1. مقدمات جیم استنفورد 0.0 حکایت های فلسفی: اسطوره های یونان باستان "عشق، نیرنگ و حسادت" میشل پیکمال 0.0 0 3 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.