معرفی کتاب عشق در سالهای مشروطه اثر مهناز سیدجوادجواهری کتابعمومیداستانایران عشق در سالهای مشروطه مهناز سیدجوادجواهری و 1 نفر دیگر 2.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 4 ناشر نشر البرز شابک 9644424190 تعداد صفحات 388 تاریخ انتشار 1390/7/9 توضیحات کتاب عشق در سالهای مشروطه، نویسنده مهناز سیدجوادجواهری. لیستهای مرتبط به عشق در سالهای مشروطه رضا درگاهی فر 1402/1/19 تاریخ ایران در قالب رمان و داستان 90 کتاب بازگویی هنرمندانه تاریخ ایران، به ویژه تاریخ معاصر، در قالب داستان و رمان 3 57 یادداشتها محبوبترین جدیدترین عطیه عیاردولابی 3 روز پیش ایده خوب بود، شخصیتپردازی خوبی داشت، داستانش قشنگ پیش رفت، به بهانه داستان عاشقانه هم تاریخ گفته هم گوشهای از دردهای انسان استعمارزده ایرانی رو. فقط یه ایراد داره که متاسفانه ایراد بزرگیه. لحن و زبانش سرشار از خطاست. یه مادربزرگ احتمالا متولد اواخر دورا ناصرالدینشاه که زمان حال داستان (سال ۱۳۲۹) حدودا باید ۶۰ ساله باشه انقدر لفظ قلم و حتی به سبک کتابهای تاریخی که حرف نمیزنه. سراسر کتاب جملههاش نیازمند بازنویسی و اصلاح این زبان بود. اصلا بعضی واژههایی که این مثلا مادربزرگ تو سال ۲۹ به کار میبرد، واژهها و اصطلاحاتی بود که بعد انقلاب اسلامی تو دایره لغات فارسی رایج شده بود اونم تو متنهای رسمی و خبری، نه گفتگوی روزمره مردم. ولی با این حال کتابی بود که یه شب تا صبح پر از بیخوابی خوندم و یه درخت هم تو فیدیبو به خاطرش گرفتم. قبل شروع به خوندن کتاب تو یه طرح درختکاری شرکت کرده بودم و برای همین با این یه سره خوندن، درخت هفته اولم رو گرفتم. 3 20