معرفی کتاب کفش های بافتنی اثر کلر ژوبرت کتابنوجوانغیرداستانیدایرهالمعارف کفش های بافتنی کلر ژوبرت و 2 نفر دیگر 3.9 10 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 22 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر انتشارات به نشر شابک 9789640230251 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1397/12/9 توضیحات کتاب کفش های بافتنی، تصویرگر افروز قلی زاده. بریدۀ کتابهای مرتبط به کفش های بافتنی فاطمه کریمی 1403/3/23 کفش های بافتنی کلر ژوبرت 3.9 1 صفحۀ 11 خدایا! ممنونم که به ما فکر دادی تا به جای دعوا، راه خوبی پیدا کنیم. 0 0 پستهای مرتبط به کفش های بافتنی انتشارات به نشر 1402/12/16 نامزدهای راهیافته به مرحله نهایی بیستویکمین دوره جشنواره ملی کتاب رشد 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نصراللهی 1401/12/27 #به_نشر #شکر_خدا #کلر_ژوبرت #کفش_ها_ی_بافتنی مجموعه جدید به نشر با داستان های جذاب خانم ژوبرت با قالب خوب کتاب که در قطعه بزرگ است و جلد زیبای آن که حالت پنجره دارد باعث علاقه بچه ها شده است و پردازش داستان ها هم خوب بود.ولی تصویر پردازی کتاب یک نقطه ضعف داشت شخصیت های کتاب پیرامون سه حیوان؛روباه و گنجشک وخرگوش هست که در تصویرپردازی خیلی شبیه هم هستند.نکته دوم کتاب این که در پایان داستان اشاره به شکر خدا کردن دارد؛ هم به نظرم برای فرزندان مثل فرزند 4ساله من زود است و نگرانم در سنین پایین او را درگیر سوالات پیرامونی کند.کارشناسان نظر بدهند لطفا. 0 1