معرفی کتاب اولئانا به همراه یک مقاله اثر دیوید مامت مترجم علی اکبر علیزاده

ناشر
بیدگل
9786005193015
1399/9/2

سرور در این نمایشنامه داستانی با زمینه پلیسی را روایت می کند که در کشوری خیالی رخ می دهد. در این نمایشنامه مایه های مورد علاقه وی، استفاده از فضای سیاسی، فضای کافکایی تلخ، استعاره، تمثیل استفاده شده است.

رضا سرور، کار خود را در سال 1374 به عنوان دراماتورژ و نمایشنامه نویس شروع کرد. وی تجربه همکاری به عنوان نویسنده و دراماتورژ را با بسیاری از کارگردانان نسل خود داشته است.

لیست‌های مرتبط به اولئانا به همراه یک مقاله

dream.m

dream.m

1404/4/22

پتیاره حال او را جا آورد
یا
تراژدی درباب قدرت شکل گرفته

فرض کنید من یک دختر معمولی با جایگاه اجتماعی معمولی ( حتی پایین) هستم و شخصی رو در موقعیت بالادستیم، به آزار و سواستفاده جنسی از موضع قدرت محکوم میکنم. شما حرفم رو باور می‌کنید؟
بهم میگید مدرک و شواهد ارائه کنم؟ خب من خودم شاهد خودمم. همه چیز توی اتاق دربسته و فقط با حضور ما دونفر اتفاق افتاده.
حالا چی؟
.......
این نمایشنامه انقدر عالیه که نمیتونم درموردش حرف بزنم. توی مغزم خیلی شلوغه‌ها ولی نمیتونم روی کیبورد بیارم.
موضوعش همین چیزیه که بالا گفتم تقریبا ولی شایدم این نباشه . یعنی نیست. درباره قدرته و بهره برداری از جایگاه قدرت.
نمایش نامه پره از ابهامات و  سوالاتی که جواب قطعی ندارن. متن جوری پیش می‌ره که مخاطب مدام تردید می‌کنه طرف چه کسی رو باید بگیره، مقصر واقعی کیه، چه کسی شروع کننده بوده و…
حال و هواش به اتفاقات این روزها و ماجرای نامجو و آغداشلو خیلی نزدیکه .
دیوونه کننده اس.
لطفا بخونیدش و قضاوت خودتون رو قضاوت کنید.
...
به خاطر دیدن فیلم این کتاب، دوباره نمایشنامه رو خوندم
و دوباره با عصبانیت لذت بردم :)