معرفی کتاب زیبا اثر لیودمیلا اولیتسکایا مترجم مهناز صدری کتابعمومیداستان زیبا لیودمیلا اولیتسکایا و 1 نفر دیگر 3.4 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 5 خواهم خواند 3 ناشر نشر ثالث شابک 9789643809140 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار 1399/10/23 توضیحات کتاب زیبا، نویسنده لیودمیلا اولیتسکایا. بریدۀ کتابهای مرتبط به زیبا سورینام 1404/3/7 زیبا لیودمیلا اولیتسکایا 3.4 1 صفحۀ 85 آدما بدجنسن، اونا با دیدن یه آدم بدتر از خودشون خوشحال میشن و تسلی پیدا می کنن... ببین وقتی به عکس یه هنرپیشه معروف و زیبا که توی دکه ها میفروشن، نگاه میکنی حالت بد میشه و میگی نه، نه، اصلا عدالتی وجود نداره. خداوند جایگاه هر انسانی رو تعیین کرده و ما هم باید همونجا بمونیم. فکر کردم پس جای منم همینه که افلیج باشم، تا آدمایی که از کنارم رد میشن بگن خدا رو شکر که پاهای من سالمن و من روی پاهام راه می رم، نه روی دستام. تو به این گدا ها نگاه نکن، اونا فکرشون فقط اینه که هر چه بیش تر پول گیرشون بیاد. ولی یه فقیر واقعی، بنده واقعی خداس. اون در خدمت خداس. بندگان برگزیده خدا همین فقیرا هستن. 0 2 سورینام 1404/3/7 زیبا لیودمیلا اولیتسکایا 3.4 1 صفحۀ 16 حالا بیشتر از همیشه مطمئن میشد که زیبایی چیز کاملا بیهوده ای است و برای هیچکس خوشبختی نمیآورد، ولی بدبختی چرا. 0 40 لیستهای مرتبط به زیبا سورینام 1404/3/29 کتاب هایی از ادبیات روس که توصیه میکنم 25 کتاب این کتاب ها مجموعه ای از ادبیات روس هستند و گلچین شدند. کتاب ها براساس نام نویسنده مرتب شده اند. 0 87 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سورینام 1404/3/7 کتاب شامل مجموعه ای از داستان های کوتاه است که هر کدام درس زندگی خاصی را از دیدگاه شخصیت ها بیان میکند. 0 4