معرفی کتاب وقتی من بچه بودم اثر اریش کستنر مترجم سپیده خلیلی

وقتی من بچه بودم

اریش کستنر و 2 نفر دیگر
3.7

1398/8/29

:این کتاب به نوعی زندگی نامه خود نوشت اریش کستنر است. اما کستنر پیش از آن که به وقایع زندگی خودش بپردازد ، پیشینه ای از خانواده اش و محیط زندگی آنان ، آلمان قرن نوزدهم ، به تصویر می کشد.سپس خاطرات تلخ و شیرین زندگی اش را با قلمی افسونگر برای ما رویت می کند ؛ خاطراتی که به قول خودش باید مثل سکه های شانس همیشه همراه خود نگه داشت.درباره نویسنده اریش کستنر (1899-1974) نویسنده ، شاعر و نمایش نامه نویس آلمانی شهرتش را بیش تر مدیون اشعار طنزآمیز اجتماعی و آثاری است که برای کودکان و نوجوانان خلق کرده. بسیاری از آثار این نویسنده به چندین زبان ترجمه شده است از میان این آثار میتوان به رمان مشهور  خواهران غریب اشاره کرد ؛ همچنین امیل و کاراگاهان ، از نخستین رمان های کارآگاهی در حوزه کودک و نوجوان و نیز زندگی نامه خودنوشت و طنزآمیز کستنر ، وقتی من بچه بودم ، که در سال 1960 جایزه هانس کریستیان اندرسن را برای او به ارمغان آورد . برخی دیگر از آثار این نویسنده عبارت اند از : امیل و سه پسر دو قلو ، سی و پنجم ماه مه ، کلاس پرنده .اریش کستنر را به عنوان پدر ادبیات کودک و نوجوان آلمان می شناسند .

Rabin

Rabin

1404/4/26

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

با سلام
کتاب  وقتی من بچه بودم نوشته ای از اریش کستنر زیاد توجه من رو جلب نکرد
این کتاب  روایتی از زندگی نامه خود نویسندهرو بیان میکنه و یکی از ایرادات بزرگ آن این بود که از موضوعی به موضوع دیگر پرش میزد و گاهی خواننده  رو گیج میکرد
هیچ وقت یک موضوع در زندگی اش را کامل توضیح نمی‌داد و وسط توضیح به سراغ موضوعی دیگر میرفت و از آن هم نیمه ای میگفت  و در پایان دوباره بقیه ی موضوع اول رو میگفت

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.