معرفی کتاب پادشاه غرور اثر آنا هوانگ مترجم مونا نصر کتابعمومیداستانآمریکا پادشاه غرور آنا هوانگ و 1 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 2 خواهم خواند 7 ناشر مات شابک 9786223981395 تعداد صفحات 432 تاریخ انتشار 1403/10/9 توضیحات کتاب پادشاه غرور ، نویسنده آنا هوانگ. بریدۀ کتابهای مرتبط به پادشاه غرور Melodi 1404/3/17 پادشاه غرور آنا هوانگ 4.0 1 صفحۀ 153 اون ها برای هدف زندگی می کنند، نه بقا 0 14 Melodi 1404/3/18 پادشاه غرور آنا هوانگ 4.0 1 صفحۀ 399 هیچ رشدی بدون خطر و هیچ پیشرفتی بدون تغییر کردن اتفاق نمیافتد💪💪 0 7 Melodi 1404/3/17 پادشاه غرور آنا هوانگ 4.0 1 صفحۀ 348 وعدهها به پیگیری نیاز دارند 💫💫 0 7 لیستهای مرتبط به پادشاه غرور Melodi 1404/2/6 بهترین کتابهایی که خوندم 11 کتاب این کتابها شما را از دنیای خودتون جدا میکنه و به دنیای خودش میبره شما میتونید با خوندن این کتابها در دنیای دیگر سفر کنید و لذتی که من از این کتابها بردم رو شما هم ببرید این کتابها بهترین هستند (این لیست ویرایش می شود ) 0 12 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Melodi 1404/3/18 می خوام صادق باشم........خیلی خیلی فوقالعاده بود بهترین تجربه ی از یک کتاب عاشقانه من همیشه فکر میکردم کتاب های عاشقانه برای سن من مناسب نباشند ولی این کتاب کاملا نظر من رو عوض کرد اصلا اون جور که فکر میکردم نبود يک تجربه ی عالی و قشنگ این کتاب بود . اگه دنبال یک کتاب عاشقانه با روند مناسب و احساسات مختلف هستید این کتاب رو حتما بخونید. میخواستم نصف ستاره رو بخاطر سانسور های عجیب کم کنم چون واقعا چیزی نداشت که بخوان سانسور کنن ولی به هر حال کرده بودن اما اینقدر داستان کتاب زیبا بود که واقعا هر چی بگم کم گفتم سانسور های بی ربط رو پوشش داده بود.🤗❤💙💜💥💥 0 6